De mooiste gebieden voor een onvergetelijke jubileumreis

Personeelsreis Toscane

Op zoek naar een unieke bestemming om het bedrijfsjubileum op een grootse manier te vieren? Wij inspireren je graag met een aantal prachtige gebieden die dit kunnen bieden! Van dichtbij tot verder weg, er zijn genoeg mogelijkheden qua programma’s en schitterende omgevingen die zullen zorgen voor onvergetelijke herinneringen.

Personeelsuitje MaastrichtLimburg

Deze provincie staat bekend om de heuvels, leuke dorpjes en de gezellige sfeer. Van rivieren, bossen en groene valleien tot steden zoals Maastricht en Valkenburg. Deze combinatie van stad en natuur maakt Limburg een fantastische bestemming voor een jubileumreis. Laat je charmeren door het historische Maastricht tijdens een interessante stadstour en een overheerlijk lunch in het hart van Maastricht. Buiten de stad kun je verschillende actieve activiteiten doen zoals mountainbiken, kanoën of klimmen. Sluit de reis af met een spectaculair diner in een prachtig kasteel buiten de stad. Dat zal zeker een goede indruk achterlaten!

Friesland

Ook Friesland wordt gekenmerkt met schitterende natuurgebieden en bruisende steden zoals Leeuwarden. Friesland heeft een hele andere sfeer die bruist van de cultuur en gezelligheid. Van sloepvaren door groene natuurparken en skûtsjesilen op een meer tot het verkennen van de stad. Op deze bestemming kun je een geweldig boerenfeest op het platteland geven, inclusief een bbq diner. Tijdens het diner zie je de zon langzaam achter de weilanden zakken terwijl je geniet van een verfrissend biertje of wijntje. Van een E-choppertour tot suppen door de stad, Friesland biedt genoeg mogelijkheden.

Incentivereis SorrentoAmalfikust

Toch liever naar het buitenland? Een van de meest spectaculaire gebieden is de Amalfikust, gekenmerkt door de steile kliffen en azuurblauwe wateren. Van charmante dorpjes en prachtige citroenboomgaarden tot een heerlijke lokale gastronomie. Bezoek nabijgelegen dorpjes en steden zoals Napels, Positano, Sorrento en Pompeï. Van historische bezienswaardigheden tot een adembenemende cruise langs de kust. Van wijnproeverijen met uitzicht op de vulkaan tot scooter tochten met uitzicht over de kustlijn en door de meest pittoreske dorpjes. De Amalfikust zal zorgen voor ervaringen en herinneringen die altijd bij zullen blijven!

Personeelsreis ToscaneToscane

Een andere prachtige bestemming in Italië is Toscane, bekend door de vele heuvels bedenkt met wijn- en olijfgaarden. Je vind hier historische steden zoals Florence, Siena en Pisa. Kunst en cultuur staan hier ook centraal, met een schat aan kunst en architectuur uit de Renaissance. Daarnaast blijft het een goede bestemming voor bijzondere en heerlijke culinaire ervaringen. Van de lokale wijnen tot de lekkerste pasta’s, gemaakt met verse en lokale ingrediënten. Maak een prachtige tocht door de bijzondere landschappen van Toscane en leer meer over de lokale geschiedenis van de interessante steden.

Bedrijfsreis MonacoFranse Riviera

Ook wel bekend als de Cote d’Azur staat deze streek in het zuidoosten van Frankrijk bekend om de glamour, luxe en het Mediterrane klimaat. Vooral de steden Nice, Cannes, Monaco en Saint-Tropez staan hier centraal. Van de bruisende cultuur, de luxe winkels en de schitterende jachthavens tot de beroemde filmfestivals. Stap in jullie eigen oldtimers voor een James Bond achtige tocht langs deze steden en de haarspeld wegen met uitzicht over de helderblauwe zee. Van een cocktail in een casino tot een bezoek aan het beroemde Formule 1 circuit, een jubileumreis naar de Franse Riviera zal spectaculair worden!

Incentivereis LaplandLapland

Liever iets nog specialers en niet in de zon? Dan is Lapland wellicht de perfecte bestemming voor een onvergetelijke jubileumreis. Uitgestrekt over onder andere Noorwegen, Zweden en Finland staat het belend om de ongerepte natuur, uitgestrekte bossen en de witte landschappen. Met een beetje geluk zie je hier de Aurora Borealis, oftewel het noorderlicht. Maak kennis met de Sami-bevolking en de tradities en cultuur. Van een bezoek aan een huskyboerderij tot een spannende sneeuwscooter tocht, deze bestemming is perfect voor een actiever programma!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en je bedrijf? Neem contact op en wij helpen je graag verder! Samen kunnen we brainstormen en bespreken waar jullie naar op zoek zijn zodat we de perfecte, op maar gemaakte reis aan kunnen bieden.