Creatieve ideeën voor een personeelsreis

Personeelsreis Schotland

Op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor jou en je collega’s? Van avontuurlijke tochten tot inspirerende bestemmingen, er zijn zoveel originele personeelsreizen die de band tussen de collega’s en de seer op de werkvloer positief kunnen beïnvloeden. Deze drie unieke personeelsreizen zullen een mooie afwisseling zijn van de standaard bedrijfsuitjes!

Personeelsreis MarokkoRoadtrip Marrakech

Avontuur en actie zullen centraal staan tijdens een roadtrip tussen Marrakech en Ouarzazate! Na aankomst in Marokko stappen jullie in SUV’s voor een geweldige tocht over het Hoge Atlasgebergte naar Ouarzazate. Deze stad staat ook wel bekend als de toegangspoort tot de Sahara en is omringd door bijzondere landschappen met onder andere ergen, woestijnen en oases. Eén van de meest iconische bezienswaardigheden is het dorp Kasbah van Aït Ben Haddou. Een aantal beroemde scenes uit films en series zoals de Gladiator en Game of Throes zijn op deze locatie opgenomen. Om het nog spannender te maken kun je ook gaan ziplinen over de prachtige natuur. De roadtrip zal eindigen in Marrakech met de mogelijkheid deze prachtige stad zelf te ontdekken of voor een tour door de Medina en het Jemaa el Fna plein. De reis zal worden afgesloten met een spectaculair diner en een proost op alle mooie herinneringen!

Personeelsreis SchotlandTreinreis door Schotland

Voor meer luxe en exclusiviteit spreekt een treinreis door de Schotse hooglanden misschien meer aan. Er is hier zelfs de mogelijkheid o een eigen trein te regelen, vol luxe, comfort en een uitstekende persoonlijke service. Na aankomst in Edinburgh stoppen jullie eerst bij een prachtige typisch Schotse locatie voor een overheerlijke lunch. Daarna stappen jullie in e privé trein voor een unieke reis. Aan boord zijn verse streekproducten, fantastische wijnen en whisky’s aanwezig. De laatste wagon is de trein is de observation car, een wagon met grote ramen en een open balkon waar je kunt genieten van een drankje en spectaculaire uitzichten. Onderweg stoppen jullie bij on andere een schitterend landgoed midden in de bossen inclusief een loch, voor leuke activiteiten zoals kleiduifschieten of een highland safari. Verder zal de trein langs de Moray kust rijden en eindigen in Edinburgh. Hier is de keuze weer tussen vrije tijd om de stad zelf te ontdekken, of een aantal leuke activiteiten om samen de stad te verkennen.

Op safari in Zuid-Afrika

Voor een spectaculaire reis verder weg is een safari in Zuid-Afrika aan te raden! Ga op zoek naar de Big 5 en geniet van onvergetelijke uitzichten bij zonsopgang en zonsondergang. Het Krugerpark is een van de grootste en bekendste wildreservaten ter wereld. In de luxe lodges geniet je van traditionele Afrikaanse gerechten bij een kampvuur onder de sterrenhemel. In de ochtend zul je wakker worden door de geur van verse koffie en de natuurlijke geluiden uit het reservaat. Wat wil je nog meer? Wie weet spot je verschillende leeuwen, olifanten, buffels, zebra’s en giraffen. Tijdens de safari’s bezoek je onder andere ook schilderachtige watervallen, geniet je van een uniek uitzicht over de Blyde rivier canyon en breng je een bezoek aan God’s Window. Wil je het nog specialer maken? Stap dan in een luchtballon voor een bijzondere tocht over de uitgestrekte Afrikaanse landschappen.

Benieuwd over de mogelijkheden voor jou en je bedrijf, of toch nog op zoek naar een ander unieke personeelsreis? Neem contact op voor de mogelijkheden en wij helpen je graag verder!