GEWELDIGE INCENTIVEREIS MARRAKECH

Incentivereis Marrakech

Dankzij Daniëlle hebben we met ons bedrijf een geweldige incentive reis gehad naar Marrakesh. Alles was tot in de puntjes geregeld vanaf het vliegveld tot aan de reis terug.

De lokale reisleiding was erg vriendelijk en de auto’s waarmee we vervoerd werden naar de Agafay desert stonden op tijd klaar, we konden zo instappen. Al met al een hele fijne reis waar we ons niet druk hoefden te maken over de randzaken. Daardoor hebben we volop genoten. Een van de hoogtepunten was de luchtballonvaart bij zonsopgang en het verblijf in het tentenkamp in de Agafay desert. De activiteiten waren voor het hele team geschikt om mee te doen en we hebben in een korte tijd heel veel van Marrakesh en omgeving gezien.

Kortom, we hebben een onvergetelijke groepsreis gehad. Het was een perfect weekend om met collega’s bij te kletsen, nieuwe indrukken op te doen en de teamspirit te versterken.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een leuke en goed georganiseerde groepsreis! Enorm bedankt namens het team.